Wie zijn wij

Vanaf 2007 tot vorig seizoen vormden Jeu Diederen en Frank Vroomen samen het komisch duo Upke Dupke. Na 10 jaar op de planken gestaan te hebben in Limburg en België gaat Upke (Jeu Diederen) het nieuwe seizoen van start met een nieuw Dupke (Math Langen). Frank bedankt voor de jarenlange, plezierige en succesvolle samenwerking. 

Upke Dupke staat garant voor een komische act van plus minus 35 minuten, afgewisseld met  sketches, dans, muziek, mimespel en interactie met het publiek. Het spel en de mime overheersen waardoor deze act in elke plaats te spelen is. Met het duo Upke Dupke kunt u er overtuigd van zijn dat uw publiek verschillende zakdoekjes nodig heeft om de lachtranen weg te vegen.

Jeu Diederen heeft jarenlange toneelervaring bij toneelvereniging St. Joseph te Schinnen en het Streektheater te Heerlen. Toneelspelen zit hem in het bloed. Zowel Jeu als Math zijn prins geweest bij C.V. de Schinöster te Schinnen, het zijn carnavalisten in hart en nieren. Math staat bijna elk jaar weer garant voor de 1e prijs in de Schinnense carnavalsoptocht. Dupke vindt het spannend maar heeft er enorm veel zin in om samen met Upke een te gekke act voor u te verzorgen.

Het programma blijft op enkele wijzigingen na gelijk.

 

Onze crew

Upke Dupke wordt ondersteund door Huub Vroomen en Frits Haas. Huub en Frits dragen zorg voor de technische zaken. Ze maken de verschillende attributen en decorstukken. Daarnaast zijn zij bij elk optreden aanwezig om alles op te bouwen en weer af te breken.


Disclaimer | Copyright | info@upkedupke.nl